onsdag 18. juni 2008

Jeg vil se resultater!!!!!

Denne uka har jeg en mini sommerferie. Skolen er ferdig og jeg skal ikke starte å jobbe før neste uke. FERIE. Late dager med kos, litt rydding, interiørblader, en klesvask, en kopp kaffe, sene sommerkvelder og enda mere kos og Peoner i min nye mugge. Så er jeg skrudd sammen slik da, at jeg blir så skuffet over meg selv, særlig hvis det ikke synes at jeg har vært hjemme noen dager. Mens jeg har har gått på skolen har jeg ikke hatt mye tid til dill, men nå......!
Så jeg fant frem malepenselen og satte i gang.
Her er speilen før:

Her er den ferdig:Den har også fått noen små kroker på hver side. Tenkte jeg skulle henge opp litt diverse her og se hvor langt jeg kan gå før Prestekragen reagerer :D ....det skal vel ikke så mye til tenker jeg. Det er ikke variasjon i fargene her, men jeg syns det ble stilig.

ALTSÅ: jeg har fått resultater

og da blir det enda mere kos.

20 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg - kjekt å få oppdage din blogg også. Speilet du har malt ble jo bare sååå fint i hvitt! Og peoner er bare favorittblomsten da! :)

hannemor sa...

Hei mrs Daisy,,,takk for titt hos meg,,,det var koseligt! tror ikke jag har vært ho deg før,,,og det er jo en synd og en skam! for en kjempekos blogg du har, både i bilder og tekst!! Har lest til øyet er sårt her jeg!! ((:

Imponerende at du har tid til både skole, barn, prestekrager og blogg..men som du sier, det gir jo både glede og inspirasjon alt her inne! Høres godt ut å ha en lite ferie nå da..ja da gjelder det å både hvile kropp og hodet, og heller kose seg med familie, bøker og vin i bøttevis...hehe
Jeg tok sykepleien i 1987-1990, da var mine 2,5 og 5 år,,,phuu,,,jeg orker ikke tenke på det engang! Men det var gøy, og en veldig god utdannelse og ha, selv om jeg ikke jobber som det lenger.

Lykke til med skole og sommer ellers...jeg linker deg til liste min om det er ok,,det var så kjekt å være her. Gooood kveld til deg.

Tiril sa...

Et lite nattlig besøk, jeg tror ikke jeg har besøkt deg før, men oppdaga blogg hilsen fra deg hos Hannemor, så nå er jeg her om natten da, du hadde en hyggelig blogg, masse fint du viser oss,
nå skal jeg titte litt mer inn hos deg før jeg finner sengen.

Huset på toppen sa...

Tusen takk for koselig kommentarhos meg:-) Så flott speilet ble i hvitt!!
Kos deg med mini sommerferie,håper du får en fin ukeslutt!!

Mitt hvite hus sa...

Hei. takk for hyggelig hilsen inne hos meg:=)
Eidfjord er ca 2 timer fra Bergen. Syns litt synd på meg selv, hvis jeg ikke klarer å få være hjemme da. Det er håpet:=)

Så fint speilet ditt ble. Det skal ikke alltid så mye før du ser en stor forandring:=)
Kosleig blogg du har.
Ha en fin fin dag.=)

Randi sa...

Det speilet ble perfekt!! jeg har lyst på ett langt og smalt speil på stua jeg. Men har ikke funnet det perfekte ennå. Men er stadig på leit.
Nydelige blomster også!
Ha en fin dag.

Christinas låvebutikk sa...

Så fint da!
Tusen takk for kommentaren!! Skal snart reise til oslo. Kanskje det er sommer der?!?
Nydelig hos deg! Kommer igjen!
Ha en fin helg!

LYKKEBO sa...

Heisann!Høres ut som en herlig uke! Godt å ha litt fritid å gjøre hva man vil, og ikke minst få gjort noe man ellers ikke har tid til;) Kos deg!
Og speilet ble kjempe bra!

GundaM sa...

Det speilet ble jo bare helt knall da;)
Og ja,det er godt å se og føle en har gjort noe...Og kos-det er jo det viktigste av alt!
Lykke til på driv ved jakt til helga no da;)
Klemz

Cathrines blogg sa...

Så fin speilen ble da! Det er så utrolig deilig å se resultater....hjelp i dag får vi dommen!!!
Jeg har også hatt fri denne uken, hadde store planer om å rydde i "dybden", vaske ned kjøkkenet mitt osv.....men nei, sterkere makter ville heller at jeg skulle ligge syk på sofaen, hrmpf!!!! Kommer seg nå, og skal selvsagt jobbe i helgen ved å ta meg av resten av halve Bergensere med sommerinfluensa....God helg :o)

Mitt hvite hus sa...

Hei igjen:=) Ville bare si at jeg har tatt meg tid til en nærmere kikk på bloggen din og jeg har virkelig kost meg:=)

Legger deg til linkelisten min jeg:=) Håper det er gerit:=)

krinkelkroken sa...

Så lekkert, kjempeforandring!

Kos deg med ferien, vi reiser avgårde i dag;)

Anonym sa...

Hallois! Filmen var kjempesøt, jeg likte den veldig godt!

Søte peoner, de er bare sååå fine! :) Hver dag sykler jeg til jobb og går i en bratt bakke med mange hager, og jeg koser meg oppover der hver morgen og ser på blomstene til folk. Peoner, roser og alt mulig flott :) Det er bare så deilig å få litt natur inn hver morgen, og så her på bloggene også :)
Ha en fantastisk helg!

♥ Stines hverdag sa...

Speilet ditt ble kjempe flott! Har planer om å får malt et speil jeg også (ikke fullt så stort som ditt), men har ikke fått somla meg til det ennå. men snart er det ferie, og da kan det jo være greit å ha noe å pusle med...
Nydelige peoner også!

Photo-Me-Life sa...

Ja vi gleder oss. Skal begynne pakke i helgen:)

Alt blir altså fint med hvitt. Kjøpte en furubenk, den ble superfin da den fikk en dæsj antikkhvit på seg. Den var ikke pen i utg.pkt men nå er det ett pent lite møbel:)

Jeg blir nok fraværende på bloggen ett par uker fremmover så du får ha en super sommer enn så lenge

Anne sa...

Ser Tiril skriver natlig besøk her, men hva skal jeg si da som lister meg stille inn her midt på natten. Fikk ikke sove skjønner du, og da må en finne på noe, er lei av å ligge å snu dyna :-)

Speilet ble jo helt forandret det jo, og mye finere. Det er ikke så mye som skal til du.
Ikke trenger det ikke koste all verden heller, hverken av tid eller penger. Ha nå litt flotte dager, og kos deg litt med ferie da.

Lister meg stille ut igjen mens alle de andre sover...

Natta...

FO - 2 sa...

Resultater kommer fra god jobbing.
Og her har du jobba godt.
Speilet ble nydelig. Og det lille hjertet som henger der da. Skjønt.
Fortsatt god helg til deg og GOD SOMMER!
Nå tar jeg nemlig en liten bloggpause.

irina sa...

Det speilet ditt ble jo bare så fint.....så ti gang dyrer ut etter en omgang med kosten !!!

Og så måtte jeg le fordi jeg også har en slik mugge med peoner :)


Stor trønderklem :)

Tulip sa...

Så flott speilet ble!
Passet fint inn sammen med kommoden. Lekkert...

Anonym sa...

Hei du - speilet ble kjempelekkert! Jeg blir mer og mer glad i hvitt og finner så masse flott rundt omkring her i bloggeverden! Takk for titten og kos deg med feriedager:) klem fra trøndelag