mandag 2. juni 2008

Ferdig med hjemmeeksamen!!!!

Fredag klokken 12.00 skulle eksamen i kirurgisk og medisinsk sykepleie leveres. 4 dager med frustrasjon, fortvilelse, angst, tårer, sinne og mer fortvilelse var over. Alle disse fasene må gjennomgåes og særlig er man farlig nær et sammen brudd klokken 04.30 om morgenen. Etter å ha levert sitter man litt forbauset tilbake og lurer på hva man skal gjøre med alle timene som er fri ;o) Jeg dro på hytta med prestekragen og margerittene....uten pc. Vel fremme plasserte jeg et slitent hode på en sliten kropp på terrassen med et stoooort glass vin.Det er så fantastisk å være ferdig. Nå skal jeg atter nyte dagene og se frem mot ferie. Joda jeg nyter dagene ellers, det er bare så merkbaret etter en hektisk og slitsom peiode.
Jeg hadde jo store planer for klinkerens og Coca Cola på bordet på hytta, men denne helgen ble det ikke gjort noe. Prestekragen ble lettere fortvilet over Cola'n som sto i solen og ba så tynt om at kanskje han kune få den istedet for bordet akkurat denne helga :oD

Emmeline har etterlyst lampen min og ser dere riktig godt etter....langt, langt inne på pulten...blandt alle bøkene.... melom bilder og pc.....Ja, helt innerst inne..DER er den. Den fortjener vel et eget innlegg. Tror dessuten at den må få en annen plass å bo på, den ble i minste laget for en stor pult, men lys gir den :o)
Nyt dagene og sommeren !!!

5 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Håper eksamen blei vellykka:)
Takk for helsing:)
Vi får sjå kva næraste dagane bringer :)
Klem

Marianne sa...

Så deilig å ha levert! Kjenner følelsen og antiklimakset som kommer etterpå, men heldigvis venner man seg fort til å ha fri! Nyt dagene da :)
Hilsen Marianne

Emmeline sa...

GRATULERER DU FLINKE JENTE:) For å være en eksklusiv pyntelampe så hadde vel denne lampen fått en plass i arbeiderklassekår vil jeg si?? Den bør flyttes til eksklusiv plass med eksklusiv pynt og bare skinne på eksklusiv måte;)
Jeg har forresten utfordret deg... I gårsdagens innlegg altså:) Håper du tar den etterhvert!

Petunia sa...

Så flink du har vært!!! Imponerende! Hvordan fungerer en slik hjemmeeksamen? Syns der er tøft gjort...tror ikke jeg er så selvdisiplinert:)
Nå kan du trekke pusten og nyte det eller kommer det flere eksamener?

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

OJ for en deilig følelse det må være! Nyt dagene og friheten! Lampen er helt nydelig, ser den godt jeg bak all kunnskapen en plass :O))))
Klem