fredag 13. juni 2008

HELGETIDFORDRIVISOMMERREGNET

Noen som husker denne maskinen?
Den vekker gode minner hos meg. På sommerferie for 100 år siden vant jeg og broren min så mye at vi kunne kjøpe stor pommesfrites med pølse!!!! Det var masse penger det....for 100 år siden :)
Her har du muligheten til litt nostalgi.
God helg

20 kommentarer:

Tulip sa...

Morsomt gjensyn med kronesautomaten!
Vekker mange gode minner fra fotballturer, der vi brukte utallige kroner på disse automatene.
Stor stas når man vant 7 kroner, eller for ikke å snakke om 14 kroner!!!
WOW!

Er så glad for å endelig kunne kommentere andres innlegg. har hatt problemer med å komme inn på andres blogger den siste tida. Irriterende!

Klem...

Veronica's hus sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar.
Gjett om jeg husker den da. Jeg og bruttern sto ofte og spilte og kjøpte chips for overskuddet vi også- herlig med et gjensyn:)
Du får ha en strålende kveld.

Veronica

Cathrines blogg sa...

Herligheten!!! De kroneautomatene var jo GØY! Og USKYLDIG i forhold til de som finnes i dag.....
Ha en fortreffelig helg med sommerferiefeeling... ! klemklem

Berit T sa...

Jada denne var kjekk. Den stod på Flotmyr busstasjon! Siste kronene etter bytur gikk her, og det hendte det ble gevinst, men tror de gikk med de også...
Ha en fin helg.

Astrids nr.2 sa...

Hei hei. Ja det er vel deilig å kunne se utover flatbygdene en gang i blant når en bor litt mer værhardt til... Jeg vant sjelden på kronespill jeg, så noen pommes frites ble det sjelden - eller aldri - tror jeg. Liksom noe uskyldig ved disse automatene - i forhold til problematikken som finnes i dag. Ha ei god helg!! Kjempekoselig at du legger igjen noen kommentarer hos meg.

litenIda sa...

Hehe.. Min kjære samboer satt faktisk og spilte kronespill på nett i hele går kveld! ;)

God helg!

Brocante sa...

Ja det gjør jeg - det sto en på Drammen stasjon. Pappa løftet opp søstra mi og meg i tur og orden for at vi skulle få legge på en mynt. Tror det var brune mynter den gang..... Tror kanskje jeg er eldre enn deg gitt!

Charlotte - FO² sa...

Hei, tusen takk for kommentaren og for at du stemte for meg ;)
Så koselig navn på bloggen din, minnet meg med en gang om filmen Notting Hill... ahh har vel sett den 100vis av ganger... morsom!!! Herlig blogg du har :) Ja, den spillemaskinen der kan godt komme tilbake, den var fin! Gode minner...
Ha en videre fin helg. klem

Anne sa...

Klart vi husker :-)))

Men var alltid vansklig å finne midten på disse automatene :-(

Marie sa...

Ein sånn speleautomat var det på ferja me brute å ta til fastlandet før me fekk bru. Barna måtte alltid få kvar si krone og putte på. Dei som hadde god trening vann i bøtter og spann, men det havna som regel innpå igjen :)

God helg :)

Emmeline sa...

Ler av kronesautomaten... Det var liksom en sånn ting man gjorde når man tok ferge fra et sted til et annet husker jeg.
Jeg husker også da vi vant en tur til England mor far og fire pittesmå barn, og storebror fikk en krone til å spille på automatrommet på Englandsbåten... OG vant... 2000 kroner fra en sånn englandsbåt automat. Totusen kroner i enkroninger.... Hjelpeogtrøste meg vi måtte ha bærepose for å få med alle pengene og følte oss nesten som idioter der ungen sto med kronestykker til anklene... Jaja nok om den historien.
Har du ikke vært på MITT REDE?? Men du har vært på Holmehuset? Whoopsi Daisy?? Ja da passer du til navnet ditt *ler høyt. For Mitt rede ligger jo 20 meter fra Holmehuset. Vi parkerte foran Rema 1000 og skjønte ikke at HOlmehuset var der inne...Vi gikk istedet til venstre og borte i et hjørne der så vi en interiørbutikk med koselige vimpler utenfor døren. VI hadde omtrent fire minutter på oss for de skulle stenge, men fikk kjøpt masse rart og koselig på fire minutter.. De hadde litt sånn FEEN stil... med Rice produkter hånd i hånd med Cath Kidston osv. Jeg ser at bloggeren Mali-mo har et innlegg fra denne butikken i dag også. Gøy butikk må jeg si:) Neste gang du kjører over broen så får du ta turen:)
Håper du koser deg med helg. Her er far og to småbarn reist på Vossacup så livet er HELT HERLIG med bare tenåringer i huset. De gidder ikke å være med meg likevel, så jeg slapper av i fred og fordragelighet. Ha en fin søndag. Hils familien:) Klem

Hulda sa...

Hehe, ja en slik en husker jeg at jeg også vant på. Men, det var helst søsteren min som likte å spille på den. :)

Fru Langtind sa...

Hei

Så hyeggelig at du la igjen en hilsen på bloggen min!! Du er hjertelig velkommen igjen:)
Jeg er ikke veldig gammel, men husker godt kroneautomatene...synes alltid det var veldig spennende å spille en femmer..hehe..:) Vant jo selvfølgelig aldri!!
Og du må ha verdens beste nabo...sånne vil jeg også ha!! Hadde du gjort nokke spesielt, eller var det helt ut av det blå?? Superkoselig! Sånne folk trenger verden flere av!!
Ha en herlig dag videre!

Klem Fru Langtind

Anonym sa...

Ja den husker jeg godt og nå har jeg et lite tips til deg, på spillsidene til startsiden www.sol.no så finner du den igjen!!! Så nå kan du spille gratis og mimre, det gjorde jeg her om dagen, mojjo!!!!

Anonym sa...

Å gud så flau jeg er nå... du linka jo til det spillet sjøl, jeg så det ikke helt ... pip

GundaM sa...

Dette var nostalgi ja!!!
Sitter venter på en ny uke skal starte, har vært på fest og ikke helt iformen enda;)

ha en flot tuke der ute!

FO - 2 sa...

Heisann.
Takk for koselig kommentar hos meg. :)
Ja visst husker vi dette spillet.
Jeg husker nemlig at pappa spilte på kronespillene.
Han kunne ikke gå forbi dem..... ;)
Og han hadde alltid mynter i lommen. Hehe.
Vi fikk selvfølgelig prøve også. ;)
Du, jeg vet at du har vært innom meg tidligere. Takk for besøk og kommentarer. Og denne gangen linker jeg deg, slik at jeg finner deg lettere igjen. :)
Ønsker deg ei fin sommeruke.

irina sa...

Tusen takk for kommentaren hos meg . Det varmer mitt hjerte masse å få sånn støtte.

Og ja husker slike kronespill....mmmm begynner å bli gammel jeg da....

stor klem !!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hi hi og takk for den...ikke lange ferien så nå begynner den definitivt, en smule vanskelig å lage nye innlegg fra Superspeeden på vei til Danmark haha. Må nok si at det blir en god stund til neste innlegg, men hadde ikke samvittighet til å la være etter at Synnøve sendte en så fin gevinst.Hun har jo startet ny butikk og trenger all den reklame hun kan få, liker å bidra til at flinke damer får det til, synes det er så tøft å starte for seg selv! Du, den kronesautomaten husker jeg og savner jeg ,for den vant jeg alltid på , disse nye automatene skjønner jeg ikke bæret av, så de ser jeg ikke på engang..dessuten er de stygge:o)))
Ha det bra så lenge.
Sommerklem

♥ Stines hverdag sa...

Hehe.. morsomt gjensyn. Mimre, mimre... gøy å spille igjen, men måtte slutte nå, før jeg blir helt hekta...

Koselig at du stakk innom bloggen min, og takk for hyggelig kommentar!

Så utrulig snill nabo du har :-)
Ha en fin uke videre!