fredag 8. februar 2008

Velfortjent helg

Du verden som dagene flyr. Syns uken består av mandager og fredager heretter.
Det har vært en travel skole uke. Prosjekt og gruppearbeid både her og der. Samtidig skal egenpresentasjon skrives og en ny målsetning sammenfattes. Til uka er det ny praksis periode. Spennende og skummelt på en gang. Hva forventes av meg nå???

Og mens jeg har alt dette arbeide og henge fingrene i...så regner det og regner det der ute. Ikke loddrett som van(n)lig, men vannrett. Ikke for uten grunn at Bergenserene har lagt vekk paraplyen og heller bruker regndress og sydvest. Det blåser sånn at huset rister. Stuevinduene hadde fortjent vindusviskere i slikt vær. Da er det godt å ha skolearbeid og skylde på, så slipper jeg å gå ut.

Nei jenter, jeg venter på sommer'n. Venter og venter. I dag så jeg snøklokker i full blomst...men det de er vel like værsyke som jeg. Nytter lite og stå å skinne i dette været.

Jeg vil til hytten og nyte fjell og sjø. Grønne åkre og villbringebær. Late, laaange lyse dager. Sommeren kommer antagelig før jeg aner det og er over før jeg får blunket. Plutselig sitter jeg her og drømmer om sommeren igjen.

God helg jenter

2 kommentarer:

Marie sa...

Late, laaange lyse dager. Så enig, så enig....

Emmeline sa...

Det begynner å hjelpe syns jeg. Dagene er lysere og vi leser februar på kalenderen!!!
Så koselige innlegg du har laget her, og knallflotte bilder av forbipasserende ku:)
Godt å ha deg tilbake etter en tydeligvis veldig travel periode. Jeg skal på Asterix på kino i dag. Ikke akkurat min favoritt film, men vi skal nok kose oss likevel:)
Ha en god morsdag. TUDELU!