fredag 29. februar 2008

Denne bloggingen har gått sterkere inn på meg enn jeg aner.

Jeg har jo ikke hatt så mye tid her i det siste, men jeg har blitt en blogger i hjertet og savner alle nye venner, oppdateringer på interiør, ferdige strikketøy, bussturer, sofaer, maleoppskrifter, skap også videre. Masse kos bare med få tastetrykk. Denne uka var det en historie som har gjort dypt inntrykk på meg.
Jeg har lest HUSET I HAGEN sin blogg. Om ufine fotografer som bare tar seg til rette. I natt har jeg slitt. Forferdelig. Jeg kunne ikke skjønne hvordan naboen til denne damen har sett meg og Prestekragen i hver vår bil. Åssen skal jeg forklare politiet at jeg har lånt og ikke stjålet en bil for å få fotografert denne "snøklokkeflotte" hagen?

Og fotoapparatene, hvor kom de fra? Skikkelig flotte fotoapparater med ny reparerte linser. Dama som bor i dette huset Huset Med Det Rare I fikk aldri sin linse tilbake. Åssen skal jeg forklare den? Og siden politiet tok bilene, måtte jeg ta bussen. Hvem satt på bussen? Jo det gjorde denne damen Emmelines, der satt hum med sine hekleruter og smålo av sidedamen som satt og sminket seg. Ikke nok med det men det ble full krangle om ruteheftene og bussjåføren var helt oppgitt over meg.
Så var det de flotte bildene som ble tatt da. Jeg var ikke særlig høy i hatten da HUSET I HAGEN damen kom og konfronterte meg og lurte på hva jeg tenkte på. Bildene fikk ikke jeg lov å bruke. Forståelig det.

ÅÅÅÅÅ så skamfull jeg var og jeg hadde forferdelig dårlig samvittighet. Prestekragen var kjempe sint for at jeg hadde lurt han opp i stry. På kvelden ringte politiet på døren, inn bar det og ransakelse av huset ble det. De lette etter bussruter!!!! Jeg hadde samlet hauger med bussruter i kjelleren som jeg tenkte at GundaM-En liten "hagevandring" kunne lage noe lurt av, hun er jo selve resirkuleringsdama. Ikke særlig stolt av det trekket.


Godt at dette bare var en drøm. Det var så virkelig for meg, at når jeg sto forran speilet 05:45 om morgenen var jeg flau når jeg så meg selv i speilet.

Det som er så rart er at om jeg hadde satt meg ned for å fantasere om blogglandia, hadde jeg aldri klart og lage en sånn historie.......24 kommentarer:

Lovise sa...

Å for et herlig innlegg. Det er som å høre meg selv.....mine drømmer kan være akkurat som det. Jeg er mange ganger helt utslitt om morran av alt jeg har jobbet med om natta.....
Artig å finne enda en søster...snart..
God helg.

Marie sa...

Hehehe. Først begynte eg å lure..., men så gjekk det opp for meg at det var ein draum... Du er jammen meg god.

God helg :)

Tone Yvonne sa...

Hei, hei.
Fant deg hos Emmeline :o)
Kjente eksamens suget i magen da jeg så bilde ditt av Klinisk sykepleie 2. Jeg var ferdig utdannet i 2000 ;-D
Har du lenge igjen?? Lykke til videre :o)

GundaM sa...

Hi, hi kult !!!

Vet du, tror jaggu meg du er sanndrømt jeg...Tenkte legge inn bilde av mitt pappmasje fat idag og idet jeg skulle det ser jeg du har lagt igjen en hilsen...Hmmm , om disse heftene og de er jo av-papir!!!

God helg til deg og dine og;)

Emmeline sa...

Hahhahaha...jeg ler og ler av dette innlegget...Og så måtte jeg inn til Huset i hagen for å oppdatere meg på historien om skumle mennesker som hopper ut av en bil for å ta bilder av snøklokker, hehehehe....

Jeg husker en gang på jobben. Da kom de andre løpende helt hysterisk fordi det sto en mann utenfor og tok bilde av scooteren min... De var helt sjokkert over at jeg ikke løp ned for å sjekke hva han ville ( men jeg er jo så lat så jeg giddet ikke gå ned alle trappene) Men vet du; så viste det seg at det var den samme mannen som var på Norges Herligste. Han tar ikke bilder av Scootere men av nummerskilt:) hehehehehe

Så der har Huset i hagen forklaringen. Det er en person som har forkjærlighet for sneklokker som har vært på ferde; vedkommende har mengdevis av informasjon sirlig skrevet ned i bøker om hvilke sneklokker som springer ut på ulike steder i denne byen. Det krever nok endel lagerplass med alle de bøkene og bildene av snøklokker... men alle må huske på at dette går til en god sak:)

Ha en fin kveld Daisy:) Hils til mann og barn og takk for en lattervekkende drøm:) Den var bare Knall!!!

Huset i Hagen sa...

Ha,ha. Ja jeg må jo bare le jeg også! Tror av og til at vi blogger så mye at vi tar det med i drømmene våre. Jeg har drømt om div. bloggere tidligere jeg også ja. Husker ikke helt hva det var nå, men jeg skulle jo ha skrevet det ned med en gang jeg våknet. Utrolig tidig at du drømte om hagen min da! he,he. Men nå har jeg nå fått roet meg litt ned etter å ha lest forklaringen til Emmeline også. Kanskje det bare var en uskyldig fyr eller to som driver loggbokføreing av snøklokker he,he. Det hadde jo igrunnen vært koselig om det var du som tok bildene også da. Da hadde jeg ikke blitt sint på deg! :0) Måtte evt. bare sensurere noen først he,he. De tok visst bilder i alle mulige retninger i hele hagen, med store kamera med lange linser he,he. (fortalt av min eldre nabo...)

Zizzi Molde sa...

Skal si den bloggingen påirker dine fantasier, ja.... Så det er DERFOR jeg ikke har fått linsa mi ennå,ja. Der ser du, alt har sin forklaring....

Uansett, en morsom historie, og jeg gleder meg til å høre fortsettelsen (hvis den kommer)
En fin helg til deg og dine :-)

Petunia sa...

Haha! Det er jammen bra at vi ikke kan for drømmene våre!!!
Takk for koselig kommentar inne hos meg. Jeg holder på med en liten vårpuss på bloggen. Håper dte blir bra til slutt:) Angåendee blogging bør du lese dette: http://petuniablogg.blogspot.com/2007/04/jeg-m-bare-innrmme-det.html

Anne sa...

Som meg du, mange rare tanke ri hode om natten. Men trøst deg med det, at jeg har noen også på dagtid. :-))))

Fin kveld til deg.

Photo-Me-Life sa...

Heisann, ville bare stikke innom i kveld å takke for den koselige mld du la igjen på bloggen min her om dagen da det stod på som verst. Nei, det er ikke bare bare dette med følelser. Så lenge jeg ble usikker og jeg fant ut div om meg selv, han og hele situasjonen, valgte jeg trekke meg. Jeg skulle så indelig ønske det fungerte, kunne blitt bra, faktisk. MEN, det er jo ikke bare bare å stå på ski uten snø... (for å tegne et bilde av hele situasjonen)

Lille Trille sa...

He he , ja disse drømmene kan være sååå virkelig :-)
Og ja...det er litt sånn at man blir "avhengig" av bloggingen, og oppdateringer og nye historier :-)
Ønsker deg en flott uke !
Klem Lille Trille

Anita sa...

Åh! For en drøm!! Utrolig hvordan denne verdenen påvirker oss;o) Ha en flott og mareritt fri uke!!

Silkeline sa...

Hehehe....det var jammen en fantasifull drøm. Det er rart med det, denne underbevisstheten vår jobber hardt om natten, og jammen lager den de merkeligste versoner av ting vi er opptatt av:)Det er vel ikke tvil om at denne bloggingen går litt til hodet på oss enkelte ganger....:O)

Du spurte om de skiltene.....de legges inn på nettbutikken i dette øyeblikk, så om du titter inn igjen finner du de blandt Nyheter. jeg har de skiltene selv, og de vekker litt latter når folk oppdager de, for her i huset passer de så godt....hehe:)

Ha en strålende ny uke:)

Silkeline sa...

Hei, meg igjen......
Rettelse: Du finner skiltene under Skilt/ Klokker. Av en eller annen grunn får jeg de ikke inn på Nyheter....hrmf.
Klem:)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hahaha, dette var utruleg godt skrevet. Eg begynte å lure litt i starten, men så skjøna eg korleis det hang saman.
Ha ei finfin veke.

Anonym sa...

Hej!
Vad man blev lurad i början....
Som man kan drömma ibland.

Tack för fina ord om vår gunga som är härlig att sitta i om våren och sommaren gärna med en kopp kaffe i handen eller ett glas vin beroende på tiden på dygnet.
Ha en fin tisdag!
Kram Bodil.

♥ H@rmoni ♥ sa...

Tidig.. (er det bare bergensere som bruker det uttrykket.. ?) Vi blir visst fort avhengig av blogg-lesing..
Stilige ku-bilder forresten!
:O)

Brit. (lille meg) sa...

Huff, stakkars deg som strevde så med den drømmen. Da jeg leste det først,trodde jeg det var virkelig.
Inntil jeg så at det var en drøm.
Det var godt at det vart akkurat det!
Jeg vet også om ei bloggdame som drømte mye rart om blogging for en stund siden, men jeg skal ikke publisere det. Det får hun gjøre selv om hun føler for det. Det var også en slitsom drøm.
Etter sånne drømmer er det godt å våkne og oppdage at det en drømte ikke var sant.
Ha en fin kveld!

Frøken Englefjes sa...

godt å høre at det ikke bare er meg som synes døgnet har for få timer og at uken består av mandag og fredag. Jeg blir helt stressa jeg, får jo ikke lest pensum når jeg er hekta på interiørblogger...

og jobbet med utforming av masteroppgaven min da...huff og huff, håper denne dilla går over snart så jeg får litt tid igjen, som om jeg hadde så god tid før...

misunner alle som har mammaperm som faktisk har fri fra omverden og ikke konstant trenger å ha dårlig samviitghet for alt man egentlig burde ha gjort til enhver tid...puh!

Lille Trille sa...

Heisann :-)
Bare innom for å ønske deg en riktig god helg.
Klem Lille Trille

Marie sa...

GOD HELG :)

Silkeline sa...

Er bare innom for å ønske deg en GOD HELG:)

Photo-Me-Life sa...

YES, jeg jobber med saken. Kan jo ikke bo meg ihjel heller, så vi får se hva jeg har klart utrette i dag:) Utsikten er nok upåklagelig.

GundaM sa...

God helg til deg og dine.
Håper du har det bra;)

Klemz