lørdag 8. mars 2008

Litt nytt

Jeg har lyst til å vise frem litt nytt som jeg har unnet meg selv ;o)
Helt ÆRLIG så syns jeg det var på høy tid og meg selv vel unt.....hehehe

Klokke på kontoret må man jo ha, så man ikke jobber hele kvelden. Denne klokka har jeg kjøpt her. Prestekragen mente nok at den var litt for stor og var mer fornøyd med sin gamle sagblad/basket klokke


Hmmmm, syns min klokke gjør seg best altså. Men for en gammel, nei unnskyld, eldre :o)basketball spiller, er vel dette gode minner. Kremt, kremt....say no more...

Dette skiltet har jeg siklet etter lenge og Molly's Heaven hadde dette også.
Flere skilt er kjøpt fra denne stua, bare venter på postmannen :o)
Jeg trodde jeg ikke jeg kom til å handle på nett. Det var liksom ikke meg. MEN, det er jo enda enklere, jeg trenger jo ikke reise meg en gang. Det har vel dere allerede funnet ut. Dessuten eller dessenut som min søte niese sier, en gang må jo være den første.
Nye glasslykter og kleshengere, med en søt detalj, fikk jeg også med meg på runden min, fra denne plassen. De fikk jeg hengt opp på en knagg jeg har kjøpt for lenge, lenge, lenge siden.

Det var en slik MÅ ha knagg, som jeg ikke viste hvor skulle henges opp i gjernings øyeblikket. Den har Prestekragen dratt frem både i tide og utide og lurt på hvor skulle være??!!! Er det nødvendig og mase da??!!! Det tar faktisk tid og planlegge slike ting.......FAKTISK!!!!

Slik ble det:

Syns det ble veldig sjarmerende borti kroken jeg. Det er gamle duker som henger over kleshengeren. Lyktene passer ypperlig og bjørkekvist kransen (som jeg har laget selv om jeg må få lov å si det) rammer dem inn.

God helg

Klem fra Whoopsi Daisy

11 kommentarer:

Marie sa...

Så fine ting du har kjøpt deg!

God helg frå Marie :)

Emmeline sa...

Åååå så gøy. Flott klokke; jeg har nesten lik og har gitt min mor en lik som din i gave..Ergo syns jeg jo selvfølgelig at den er knallfin. Jeg hadde glemt at prestekragen hadde en karriere på basketbanen, det er jo HUNDRE år siden minst... Den klokken fra den tiden er jo utgått for lenge siden, si at han heller bør ha den på sitt eget kontor ( hehehe) din er MYE finere!!
Flott knaggrekke... Jeg elsker knagger men har faktisk ikke så mange pynteknagger. De knaggene jeg har er liksom til bruk for klesplagg. Dermed gleder jeg meg til å få på plass den nye pyntehyllen min når den snart er ferdig tørket. Tror det blir fint å få litt pynt opp i en krok her også. Flotte lykter og koselig krans du har laget, det var virkelig en flott innramming ja!!
Skjønner at du pleier å ha lengre og koseligere jenteturer enn jeg gjør...Jeg har enda ikke vært på Havna Interiør på Askøy, men har veldig lyst til å dra der. Snart skal jeg hente bunad så da blir det tur til Farmors Hus, knallkoselig butikk på Lindås--ja det er mye å drømme seg bort i. Men huset her er fullt, så jeg forsøker å ikke kjøpe så mye.. Har jo det jeg trenger vet du:) Kos deg i lørdagsnatten. Klem

elisabeth sa...

Åh, jeg tror jeg kanskje nå vet hvem du er...hihi;)
Du skriver veldig morsomt, men jeg har ikke alltid tid å legge igjen spor...
Ha en fin søndag!
PS! Selvfølgelig var din klokke finest:)

Anne sa...

Så søtt og romantisk det ble i ditt hjørne da :-) Kjempekjekt !!

Fin søndag til deg.

Frøken Englefjes sa...

vel, pensum og bøker du MÅ lese pleier jeg å ha problemer med jeg også...men akkurat dette master i mus.ped studiet har jeg siklet etter og i og med at det er 12 plasser annet hvert år er det kun interesserte som søker. Og når jeg da fikk plass kan jeg ikke kaste vekk denne sjansen synes jeg.

Så denne boken er absolutt interessant, men på dansk og vanskelig så den tar tid, det er vel heller det problemet jeg har at tiden ikke strekker til.

Nydelig klokke du har kjøpt! Kanskje jeg også trenger en klokke på arbeidsrommet?!? hihi...

GundaM sa...

Ja klokka di var absolutt flottast, heng den andre i garasjen du ;)

Og for en nett liten bjørkekrans du har lagd. Fikk lyst til å gå ut og lage meg en selv men er febervarm enda så jeg må nok holde meg inne...Men det skal bli sjø!

Ha en fin dag der ute!

Mita`s hjørne sa...

Flotte ting du har fått tak i... og selvfølgelig trenger man noen "påskjønnelser" sånn innimellom også...

Ønsker deg ei riktig GOD PÅSKE...

Hilde sa...

Tusen takk for din kommentar hos meg.. Kjempe koselig!
Så flotte ting du har fått kjøpt deg. Likte den klokken din utrolig godt!!
Ønsker deg en fin dag!!

Lille Trille sa...

Kjempefin klokke :-)
Er enig med deg den sagblad-varianten er nok over sin storhetstid he,he.
Knaggene med lykter og krans ble jo sååå fint, alltid så kjekt å pynte opp rundt seg.
Ha en fin uke!
Klem Lille Trille

frk.Kreativ sa...

Klokka di var finest ja:0) Er på utkikk etter en sånn klokke jeg også,til kjøkkenet mitt. Likte kransen med lys-lyktene dine også,fint var det! Ønsker deg ellers ei riktig god uke. Klem Lene

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫