onsdag 2. januar 2008

Striskjorte og havrelefse igjen

Jeg syns jammen meg det er litt godt også.

Det er kjempe koselig med late dager og familiekos, men jeg må innrømme det skal bli godt å rydde vekk julen og starte på våren.

Jeg blir gjerne litt skuffet hvis jeg venter på våren alt nå.....men det er jo lov å håpe på milde dager. Jeg er ikke veldig glad i snø og kulde......bare hvis jeg kan sitte inne med fyr i peisen og noe varmt i koppen. Da kan jeg se hvor pent det er gjennom vinduet :o)

Sene påsker er helt ypperlig. Da man kan sitte i solveggen og høre snøen smelte. Når det klukker, sildrer og renner rundt der jeg sitter, da er det koselig med snø. Da er snøen så råtten også, at da trenger jeg ikke andre unskyldninger for å slippe skiturer.

I morgen er det skole start igjen for liten og stor her i huset. Jeg gleder meg til å ta fatt på resten av vinteren, også er våren her før vi får sukk for oss.

12 kommentarer:

Anne sa...

Så enig, hverdagene er nok det beste i lengden. Og når en da får en helg innimellom, har en det da ganske så bra.
Men hva er det med denne julepynten som gjør at en blir så lei ??? Når en gleder seg så til å ta den frem ???

ENGEL sa...

hei du!fin blogg du også har!klæm

Marie sa...

Hei,hei!
Takk for helsing på bloggen min!

Bloggen din er verkeleg fin den, eg kjem definitivt til å komme innom både titt og ofte! Eit råd frå meg; ikkje tenk for mykje på kva dei som kikkar innom meiner og kva som blir forventa av deg. Blogg for din eigen del, om det du likar. Då blir det kjekt og då blir det ekte. Eg synest det er kjempefint med bloggar som har sitt eige særpreg.

GODT nytt år frå Marie :)

PS. Eg linkar til deg, håpar det er greit?

Photo-Me-Life sa...

Så artig å oppdage nye blogger da gitt:) Så du har skrevet ett par kommentarer til meg så jeg tok turen innom. Det skal ikke mye til for å forandre på ting, litt maling kan gjøre susen så føler du for hvite nattbord, kjør på! Det blir nok super fint. Heldigvis har jeg funnet en gutt som elsker hvitt like mye som meg selv, så jeg tror jeg ville fått fritt spillerom til å gjøre det jeg ville. Tror han stoler på meg der. Ble i sånn vårstemning selv i dag....fikk så lyst å få det lett og luftig og at det skulle dufte sommer inne...sukk

Zizzi Molde sa...

Jeg sier meg helt enig, etter 10 dager juleferie og en knall rød desember er det deilig å se 2.januar på kalenderen, og vite at hverdagen atter en gang er her. Julen er ryddet ut, her er det det lyse som gjelder. Men jeg må med misnøye konstatere at påsken er tidlig i år, og i mai mister vi flere røddager grunnet helg. Men skitt au, man får si som Rema; Det enkle er ofte det beste! Fortsatt god fredag!

Emmeline sa...

For noen fine vinterbilder...men de er vel ikke fra hagen din er de?
Jeg fikk en sånn fornemmelse av vår da jeg gikk hjem fra jobb i dag, klart og kaldt men helt tørr asfalt; det var helt herlig.
Det er deilig med ferie og så er det nesten enda deiligere når hverdagen innhenter en etterhvert..
Godt å få unger tilbake i system og heldigvis har det vært en utrolig kort uke:) Her skal vi vaske hus i helgen, og forhåpentligvis slappe godt i tillegg. God helt til deg og dine Daisy, kos deg med helg:9

Tonje sa...

Hei og godt nytt år til deg også!
Så koslig at du har funnet frem til bloggen min,og at du stadig stikker innom.Det gjør meg sååå glad.
Ha en fin kveld!

Ottilias Veranda sa...

Hej och tack för besöket på min blogg! Kul att höra från Norge!
Fin vinter har ni också fast jag trodde att alla norske jäntor gillade att gå på tur!;)

Liisa

Lilla Blanka sa...

TACK för dina snälla ord i mon blogg..!
Kram
Mia

Sandra Evertson sa...

Beautiful photos!
Sandra Evertson

Brocante sa...

Helt med på den. Julen er fin den men etter noen dager lengter jeg tilbake til hverdagen. Det betyr vel egentlig at man har en bra hverdag eller? Jo - jeg er fornøyd med mine hverdager jeg! Ha et godt nytt år!

Brocante sa...

Jeg har ikke vært med så lenge selv og syntes det er like moro når noen bryr seg om å lese litt om meg og mitt! Vi "sees" nok snart!
Brocante