fredag 18. januar 2008

God helg til dere alle :o)

Hei alle mine nye venner.

Jeg er så takknemlig for alle hilsner og inspirasjon jeg får av dere. For en fantastisk verden blogglandia er. Hver og en av dere setter i sving nye tanker og ideer hos meg. Fra interiørinspirasjon, til å ta bilder og å tørre og utfordre meg selv. Jeg tror jeg må ta med meg fotoapparatet hver dag heretter. Aldri har jeg sett flottere bilder av natur og himmel. ALT rett forran nesen på meg hver dag.....også har jeg liksom aldri tatt det inn på samme måte som jeg gjør nå.

I helgen skal jeg lese i denne. Skal være flink jinte :o) hvertfall prøve.
Rart det, hvor kjedelig bøker kan bli når man MÅ lese dem. Bare jeg får satt meg ned så er det gøy, men det tar tid og komme dit. Finner alltid på noe annet. Dørstokk mila heter det vel.
Kanskje jeg må finne på en belønning for meg selv, sånn at jeg leser. Stjerne klistremerke for hvert kapittel jeg leser.
Ellers ser det ut for at det går mot en ny helg med mye sport...... Jeg skal passe på væskeinntaket her jeg sliter forran tv'n, passe på dype knebøy når jeg legger i ovnen og sørge for et snuregime hver 2-3 time for å forebygge liggesår.
GOD HELG!!!!
Klemmer fra Whoopsi Daisy


8 kommentarer:

irina sa...

Hallo og takk :)

Flirte så mye av slankingen ja....håper jeg går ned masse da...har plenty å ta av.
Koslig at du la igjen kommentar, Ser folk legger igjen mer når det handler om interiør.

Ja ja så overflatisk er vi i b logglandia ;)
God helg og helgeklem

Anonym sa...

Lykke til med fagstoffet, kjenner til den der med dørstokkmila ja, uff, av og til blir det så tiltak med ting man må gjøre!
Trivelig helg til deg!

elisabeth sa...

GOD HELG TIL DEG OGSÅ:))

GundaM sa...

Har lagt en utfordring til deg på siden min, håper du tar imot den ;)

Ønsker deg en riktig god helg i tillegg!

Mummimamma sa...

Hei!

Har gjort meg kjent med bloggen din i kveld, etter å ha funnet den gjennom GundaM.
Kjempekoselig blogg du har, og jeg lurer fælt på hvordan den der kjøleskapsdøra klarte å falle av? :)

Ha en fin lesehelg, faglitteratur er ikke akkurat morsomt, men nyttig, nyttig (sies det...).
Klem

Anne sa...

Velkjent litteratur :-)
Vel, lykke til med lesning, men husk inderlig at teori og praksis er to forskjellige ting da.

Har meninger om den sykepleierutdaningen nå til dags, men gidder ikke hisse meg opp en lørdag kveld. skål !!

Og blogging ja, en "ser" detaljer i verden som en ellers ville gått glipp av. Som et barn som opplever verden på ny. Slik har jeg det i alle fall. føler meg mer levende rett og slett...

Kos deg vider i sofakroken du.

[morgrethe] sa...

Hallois. Link i vei du.... det gjør vi alle. Bare hyggelig. Jeg hadde et innlegg om linking da jeg begynte å blogge... fikk til svar at alle linker i vei. Noen ganger skriver jeg en kommentar om at jeg linker dem, mens andre ganger linker jeg rått og uhemmet uten å spørre. Deg spurte jeg IKKE. *ler* Slik er jeg.

Når det gjelder faglitteratur, misunner jeg deg ikke. Puh. Her sitter jeg i stolen... har sett håndballkamp... og fingrene har fått trim som en følge av krirrende strikkepinner. Ellers så har jeg vært på sparktur med ungene igjen i dag. Trodde ikke det ble noen sukses siden det har vært holke med x antall strøinger. Men det gikk så det suste. Og du må vite.... fotoapparatet var med. Fikk tatt noen fine bilder av ungene, som sikkert kommer på bloggen i løpet av uka.

Photo-Me-Life sa...

Heisann, ja dette er bare et fantastisk fint skap. Det koster ikke all verden, ligger på en 15-16000,- Men det vil jeg si det er verdt, det er jo nokså stort