lørdag 5. januar 2008

Jeg venter sånn på sommeren.....Se hva vi har i vente......... jeg gleder meg sånn!!!!!!

Disse blomstene kryr det av, har du noen gang sett at de er laget av små hjerter?
Også disse yndige små, en liten bukket i en mugge.

Denne rakkeren her savner jeg ikke mye, men.........akkurat nå, mens vinden suser rundt hushjørnet og kalenderen viser Januar, da gjør jeg det også gitt.

Dette treet er mitt favoritt tre. Treet ligger hytta. Det er et gammelt tuntre, som nå nesten står mitt i veien langs med Sognefjorden. Jeg syns det er så fint og det er liksom noe inni meg som røres av det. Tenk om slike tre kunne fortelle hva de har sett gjennom årenes løp.

10 kommentarer:

Dans på roser... sa...

Hei du! Takk for koselig hilsen i bloggen min! Det er alltid så hyggelig når nye "fjes" stikker innom bloggen min. =) Du har en koselig blogg, som jeg kommer på besøk til igjen. Ha det fint så lenge!

Anne-Berit sa...

Hei,denne bloggen har jeg aldri besøkt før,så koselig det var her.Nydelige sommelige bilder,og det treet var jo virkelig vakkert.Gleder meg veldig til vår og sommer jeg også.Takk for meg,jeg kommer garantert igjen.Ha det kos:-)

Klarafina sa...

Deilige sommerbilder! Det er jammen godt vi har sommeren å se frem til.

Emmeline sa...

Snakk om sommerbilder her hos deg i dag Daisy, det er jo ikke så mye som minner om sommer ute, og da er det deilig å drømme seg vekk til vår og sommer her på nett iallefall,
Hadde vært kos å få se bilder fra hytten i Sogn...Hvis du har noen som egner seg til bloggbruk vel og merke???
Jeg tok noen bilder på hytten i sommer men det var ikke mange;) Hvis jeg fremdeles blogger når sommeren kommer så regner jeg med at det blir litt flere!
Du må ha en fin uke og ikke minst en fortsatt fin søndagskveld:)

Marie sa...

Eg har det som deg, ser fram mot sommar og (forhåpentlegvis) sol.

Nydelege blomebilete her hos deg i dag! Treet er er verkeleg flott! "Mitt" tre er ei stor furu med koparrød stamme som står her på garden hos oss. Eg hadde eit innlegg i haust under overskrifta 'Mitt tre' om furua. Du kan jo sjå om du har lyst.

God mandag til deg :)

Marie sa...

Overskrifta på innlegget om furua "mi" har overskrifta 'Favorittfurua mi' og er posta 30.aug.
http://heimdalhagen.blogspot.com/2007/08/favorittfurua-mi.html

Lilla Blanka sa...

Åh vilka vackra bilder du visar..!
Jag längtar till sommaren :)
Kram
Mia

Anita sa...

Åhh! flott sommerstemning her inne! Masse fint å se på!
Kommer snart igejn!
Ha en flott uke!

[morgrethe] sa...

Hei. Ja det er fint å glede seg til sommeren. Akkurat nå er det deilig med litt snø synes jeg. Men da vil jeg ha en stabil vinter. Siden jeg flyttet hit på Innlandet i 95, så har det visst vært slutt på de stabile vintrene. I helga har det kommet lett og fin snø, i dag var det regn i lufta. Det synes jeg er kjedelig. Men du.... bildet fra juleferien, er det fra Byflatv.? Hilsen ei som bor i Prøysenland.

Two sa...

Velkommen som blogger, skal bli kjekt å følge med deg og dine flotte naturbilder!!