onsdag 19. desember 2007

Endelig juleferieSiden jeg er student har jeg gleden av å starte juleferien allerde i dag. Det skal jeg jammen nyte. Nå skal huset julepyntes. Ååååå som jeg gleder meg til å pakke frem igjen all den koselige julepynten min. Litt deilig grønnsåpe lukt skal det også bli. Rent og pent. Nå skal det bli jul :o)


Det skal bli deilig med ferie også. Jeg har store planer om mye kos og avslappende dager. Masse deilig mat og snop. Sjokolade....en absolutt favoritt..... jul eller ei ;o) Kanskje en god film eller ti.


Å være student betyr at det spares litt her og der. Det eneste jeg liksom kan forsvare å kjøpe er bøker. Da blir det liksom ingen spørsmål om jeg virkelig tregte den boken. Som hvis jeg kjøper den utrooolig koselige lysestaken, kommer hjem og pynter og ordner litt. også kommer spørsmålet; trengte vi den? Selvfølgelig trengte vi den, for et spørsmål. Her skal ingen krok være mørk. Så derfor har jeg noen lysestaker...Sånn er det bare!! Noen som kjenner seg igjen????

MEN det jeg skulle frem til var vel egentlig at jeg har kjøp boken; Hva skal vi med stjernene nå, skrevet av Olafsen. En bok som jeg tror vil skape mange følelser hos meg. Det blir vel litt feil å si at man gleder seg til en sånn bok, men jeg ser frem til å starte på dne hvertfall.

Når det gjelder julefilmer skal jeg hvertfalll se The Holliday. Den er bare så utrolig søt. Skulle ønske jeg hadde en slik "cottage".


Ha en fin førjulskveld alle sammen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Kul att du tittade in hos mig.
Jag ska skicka lite snö till dig så håll utkik, fniss.
Daisy är min favorit blomma, tycker de är så otroligt fina.
Filmen the Holiday är suverän, den gör så att man mår så bra.
Ha en skön fredag!
Klem Bodil

Emmeline sa...

Heisann..
Koselig med en ny blogger og spesielt en som kommer fra min by!
:) Det ser ut som om du er klar for jul med koselig julehjerte og nydelig tablå med lekre lysestaker! Når det gjelder profilbilde så har jeg faktisk redigert bildet i bildeprogram FØR jeg satte det inn med overskriften.
Det vil si at du drar og strekker i bildet, og så bruker du det når det har fått en passelig form i forhold til den rammen som du tenker deg;) Jeg bruker enten Paint eller Photofiltre. Ønsker deg lykke lykke til. Vi blogges!

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Velkommen som blogger! Kos deg med lysestaken din, du fortjener sikkert en julegave fra deg selv. Takk for tips ang. julefilm også. Kos deg masse! Jeg skal også spise masse sjokolade....