onsdag 21. mai 2008

Jeg har blitt så hekta

etter at jeg fikk meg dagsteller. Live traffic feed og kart som viser hvor alle dere som besøker meg kommer fra. Det er så gøy. Nå ser man virkelig at det er liv på bloggen altså.
Jeg inn flere ganger om dagen å kikke hvordan det står til hos meg.
Hmmm jeg har blitt hekta på min egen blogg????
Går det ann dæ'a?


Det er så koselig at akkurat du kikker innom meg.
Velkommen tilbake :o)

6 kommentarer:

Karna sa...

Her er en liten stril innom og titter hos deg....=0)
Kjekt at du er tilbake!

[morgrethe] sa...

Du ..... jeg skal på tur med ei venninne nå... som kommer fra område som du viste bilde fra etter jula. Vi skal gå B.ø.g.berget. Denne rebusen tar du nok lett....fin tur og flott utsikt.

Så nå vet du eksakt hvor jeg er mellom kl. 10.30 og 11.30. *smil*

For siden jeg bruker bloglines så står det Slevik i Østfold når jeg er innom deg... så derfor tenkte jeg du kunne få en litt mere detaljert informasjon. *smil igjen*

Silkeline sa...

Hei, jeg kikker innom igjen jeg:)....
Så spennende med denne telleren da, og så at du kan se hvem som er innom, det er kult. Jeg har teller jeg også, men ikke en så avansert som din. Jeg ser bare hvor mange som er innom jeg...

Klem:)

Tante Mimmi sa...

ÅÅ, eg har nesten hoppa over sånne bloggar...eg føle meg nesten litt vel overvaka..men så er det jo slik at mange av dei bloggane eg vitjar ofte har fått det..og då må eg la det stå til..sukk! men eg forstår at det er spanande!!!:)

Emmeline sa...

Smiler:) Jeg er altså på jobb i dag...og angrer veldig på at jeg ikke tok med meg kameraet for å legge inn et lite innlegg når jeg alikevel sitter her på kommunens regning... Men som du skjønner så glemte jeg kameraet: og i skrivende stund har jeg blitt så dårlig i magen ( tåler ikke magen min den bergenske maten etter oppholdet i Tyrkia?) at jeg bare lengter etter mitt eget hus og min egen seng og min egen do.... Men i løpet av kvelden er jeg der igjen. Kjekt å se at du har våknet til liv igjen her på bloggen. Flotte innlegg og stilig eggepotte:) HerLIG!!!!!
Jeg er i gang igjen i løpet av dagen...på bloggen altså...hehehe!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Spennande med teljar på bloggen ja.
Kart har eg ikkje, men det er jo kjekt å sjå kor mange som er innom kvar dag:)
Ha ei fin helg:)