søndag 18. mai 2008

HEI, her er jeg igjen :o)

Jeg kan hoste opp mange unnskyldninger kjenner jeg...liksom bare for å forsvare meg. Det føler jeg sterkt at jeg bør også engentlig. Det er vel ikke bare jeg som har lange, travle dager her i Blogglandia og alle dere andre er jo såååå flinke å legge ut nye innlegg. Jeg har hvertfall tid til å kikke på deres blogger og få masse inspirasjon og glede i hverdagen. Det er som om dere alle er et levende interiørmagasin :o)

Jeg kan vise dere i hva jeg har drevet med i det siste.
Først vil jeg sende en kjempe stor takk, seint, men like takknemlig er jeg, til Veslestua og Flower Power. Jeg hadde bestilt noen skilt og sammen med disse kommer en nydelig pakke med et skjønt hjerte i.
TUSEN TAKK FLOWER POWER. Det var en kjempe koselig overraskelse, jeg ble så glad. Savner deg, håper du snart kommer tilbake med nye innlegg.


Jeg har vært så heldig å få en weekend på dette huset.
En fantastisk helg med deilig mat og drikke, SPA, nydelig vær, behagelig badekåpe, interiør magasiner ;o) gode venner og selvfølgelig min gode Prestekrage. En super helg. Snakk om å lade batterier. Utsikten fra rommet vårt
Jeg har vært på hytta og der blomstret plomme treet. Det var så flott med fjell og fjord i bakgrunn med disse yndige hvite blomstene på.

Jeg koste meg med kameraet i det fine været, og når denne kommer svinsende og ber om å bli foreviget gjelder det å være om seg å få knipset fort, fort. Han hadde ikke god tid...

Så var det pinse helg på Stord med håndballturnering for 12 åringen vår. Vi var heldige med været og gjorde stort sett ikke annet en å heie frem jentene, spise, snakke med foreldre og slappe av. Jentene hadde en kjempe helg og min kom trøtt og sliten hjem etter en helg med mye aktivitet og lite søvn.

Mange glade håndball barn. Også har vi feiret en 14 åring, med kake slik en godtesugen bursdagsgutt ønsker det :o)Gårsdagen ble feiret slik en 17.mai bør feires. Med is og pølser, brus og flagg. Siden jeg da har barn som hater at mamma dukker opp med fotoappartatet i tide og utide, så blir det ikke mye som kan vises frem på bloggen. Men vi hadde en super dag.

JA da var dere oppdatert :o) Jeg tørr selvfølgelig ikke å si at jeg straks er tilbake men hvem vet............... ;o)5 kommentarer:

Petunia sa...

Hallo!
Kjekt at du er tilbake igjen:) Mange fine bildet i innlegget her. Et oppholdt på S med spa og utsikten de har der er medisin for kropp og sjel. Jeg har bare en gang bodd der, men har vært der oppe ved flere anledninger alt fra julebord, konfirmasjon, kurs, dåp. Ja, det stedet kan brukes til alt!
Vi har hatt noen nydelige dager her vestpå og det ble jo ikke så ille gale i går heller. Litt kaldt kanskje, men regnet holdt seg heldigvis borte.
Man blir sliten av å gjøre ingenting som man egentlig gjør på 17. mai...bare farter fra det ene til det andre. Jammen bra vi har dagen i dag til å komme oss på:)

Marianne sa...

Hyggelig å "se" deg igjen! Liker kjempe godt bildene dine, skjønner at du har det travelt : )
Hilsen Marianne

Anne sa...

GODT du er tilbake smått om senn.
Det siste innlegget ditt da, var langt, DET skal du ha... Tatt igjen det forsømte på en måte.

Klem til deg

GundaM sa...

Flotte bilder ja, men ingen bombe det.Du er så flink med motivene ;)

Også spa da, kjenner en som kunne trengt det her og ja...

Hånball inne hos meg og ikveld, følte for å være litt sprek og sporty for en gangs skyld;)

Håper du har det bra, det har jeg!!!

Som mine dager er sa...

Hei du. Veldig hyggelig at du la igjen en kommentar, så kan jeg komme å besøke deg. Og her inne var det mange flotte bilder gitt, spesielt i dette innlegget. Fantastisk sted!

Ser at du har tatt deg en pause, men håper du er tilbake igjen, for jeg vil gjerne beundre flere flotte bilder her på bloggen din.

Lykke til.