tirsdag 20. januar 2009

Morgenstundhar gull i munn...

6 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

Morgenstund hos meg derimot, er bare rot i hop.....hos deg ser det deilig ut. Stikker innom en morgenstund jeg!! Hihi, skal jo snart i praksis sammen med en annen vi kjenner, ja, like i nærheten av deg....hm, skal bare se at vi plutselig står på døren!! Hihi :o)

[morgrethe] sa...

Morgenstund er stress i grunn.

For jeg er et supertrøtt
b-menneske.

I kveld skal jeg legge meg i senga og se på fruene!!!!
Bare jeg ikke må stå opp igjen for å slå av tørketrommelen, pusse tennene, gi kaninene mat osv osv... typisk meg, så blir det sent likevel.

Men du hadde en nydelig morgenstund, deilig!

Stoltzen2012 sa...

Jeg er også typisk B-menneske, så vi har sjelden sånne harmoniske morgener som jeg drømmer om.. Men først bør jeg kanskje lære å legge meg før kl.halv ett om natten..så kan jeg vurdere å stå opp litt tidligere..selv om jeg tviler på at det blir noe av.. Nei, sånt som dette kan jeg vel bare drømme om;o) Men KOS deg! -Linda:o)

FO - 2 sa...

En VAKKER morgenstund! :)))

hvitstil.com/Christine sa...

Så herlige bilder. Morgenstund i helgene er best her i huset.

Takk for hyggelig kommentar. Kaffeampullene er ikke så vanskelig å få tak i. Enten bestiller man fra nespresso.no eller kjøper på karl Johan(skjønner at det er noen fjell mellom deg og Karl Johan)

Pris: Dyrere. Ja det er det, men for oss som ikke er stordrikkere så er det greit. Det koster ca 30 kroner for 10 ampuller. Skulle bli 3 kroner koppen.

Håper jeg var til hjelp for deg.

Klem fra Chrisitne

{oc cottage} sa...

What a pretty scene!

M ^..^