mandag 31. desember 2007

Takk for i år

Det blir mange innlegg på meg disse to dagene. Har fått litt blod på tann kan du si. Dette er jo så GØY.
Jeg vil takke dere ALLE for inspirasjon og glede dere deler i bloggene deres. Jeg liker meg godt i blogglandia.
Tusen takk til alle som har vært innom og kikket på min ferske blogg og lagt igjen en kommentar. Det er kjempe koselig og komme inn og se at noen har vært på besøk.
Håper jeg blir bedre kjent med dere alle i 2008.
GODT NYTT ÅR
ØNSKES DERE ALLE
FRA
WHOOPSI DAISY





Gaver som varmer et morshjerte

Før året er over må jeg vise frem hva jeg fikk av Margerittene til jul. Det renner over for meg når jeg får gaver de laget selv. Husker selv fra jeg var liten "jintonge" at det var veldig spennende og ha små hemligheter over for mor og far.
Det har blitt årgangs nisser fra gutte Margeritten her i huset. De minste fikk jeg for 4 år siden til jul og jeg har ønsket meg nye i maaange år. Nå kom de endelig :o) De har blitt mer eksklusive med tiden og han har skrevet i nakken på nissene: Hand made in Åsane :o) og:
Av jente Margeritten fikk jeg et stort rødt hjerte....... jeg blir så rørt. Dette har hun laget selv og holdt helt for seg selv. Hun satt som et lys når jeg pakket opp gaven :o)

Også fikk jeg disse to søte nissejentene her. Det er tydelig at Margerittene mine har fått med seg at moren deres er glad i blått og at hun liker bruken av blomster ståltråd. Egentlig utrolig hva sånne Margeritter får med seg....innimellom :o)

Det var litt av årets gaver.....så får jeg vise frem litt av julen min neste år. Det er vel lov å slenge på noen julebilder i det nye året. Julen er ikke helt over for meg enda. Det blir så kaldt i januar og da er det koselig å ha litt pynt fremme.....en liten stund hvertfall.



søndag 30. desember 2007

Blåtime i Prøysenland

En liten aftenstur tok jeg og den ene Margeritten mens vi ventet på juleribben og alle gavene. Det var en fin tur i flott vintervær. Og mens vi gikk hørte vi kirkeklokkene ringe julen inn.
Veldig steminigsfullt og koselig for mor og datter.









Det er så flott med frost på trærne










Blanke ark



Så har vi kommet til årets nest siste dag.
Forran oss står 366 ny ubrukte dager....som vi selv skal farge. Da gjelder det å bruke fargene godt, så dagene ikke blir grå.
OJJJ....en tanke dyp der....pytt pytt det kommer ikke til å skje for ofte :o)


Julen har vært en herlig blanding av glade barn, familie, god mat og drikke, snø og regn, late dager, spaserturer, interiørblader, Pondus, byttedager og enda mere kos. Kan man ønske seg noe mer.


Whoopsi Daisy, Prestekragen og våre 2 Margeritter har vært hos staudefamilien i Prøysenland. Det var utrolig deilig å komme dit og få julen servert på sølvfat for en trøtt og sliten student. Ikke bare, bare og bli student igjen, med et blomsterbed og holde orden på i tillegg.
Nå skal jeg "surfe" inn resten av julen fra godstolen og besøke alle mine nye venner i blogglandia. Restene av julematen, julekaker og julesnop skal spises også får jeg prøve og presse inn en liten tur i frisk luft......hvis jeg ikke skal si svømmetur da, for været er jo nitrist.
Margerittene var blitt lovet en tur i badelandet på Gol, men siden fjellovergangene over Hardangervidden og Hol-Aurland var stengt, skal jeg overraske dem med tur til Vannkanten. Jeg selv er redd for å råtne hvis jeg oppholder meg forlenge i vann, men jeg er veldig god til å se på ungene når de bader. Det går vel ann å lese og drikke kaffe der i mens de andre "døppar" seg.



Nå er det vel på tide og lage noen små forsetter før mandagskvelden kommer. Jeg har alltid lyst til å starte med en "ryddigere" side av meg selv når et nytt år starter. "Du skal få en dag i mårå som rein og ubrukt står med blanke ark og farjestifter tel" sie'n Alf. Det er mye rett i det...
Lykke til med fargelegginga :o)

søndag 23. desember 2007


Jeg vil med dette ønske alle som er innom min ferske blogg en kjempe fin jul. Takk for at du stikker innom :o)

Siden jeg opprinnelig er fra Prøysenland, føler jeg for å påføre dere en stor og god dose med sjarmerende julesang. Det blir ikke jul før Prøysen er spilt.

GOD JUL ALLE SAMMEN


Julekveldsvise
Nå har vi vasket golvet og vi har børi ved,og vi har set opp fuglebang og vi har pynte tre'.

Nå sett vi oss og hvile og puste på ei stund,imens je rugge vogga, så bror din får en blund.


Dra krakken bortåt glaset, så sett vi oss og ser,og prøver finne leia der julestjerna er,den blankeste ta alle, hu er så klar og stor- du ser a over taket der Jordmor-Matja bor.


Hun er så snill den stjerna, hu blonke', kan du sjå?- og nå skal je fortælja og du skal høre på.Den fyrste gong hu skinte så lage hu ei bruimilla seg og himmel'n og ei krubbe og ei ku.


I krubba låg ein liten gutt så fresk og rein og go',og mor hans dreiv og stelte'n og far hass sto og lo,og gjetergutta dreomkring dom kute tel og fråog bar med seg små lamgonger som gutten skulle få.


Og tel og med tre vise menn - dom rei i flere da'rog ingen visste vegen og itte 'hen det bar,men stjerna sto og blonke på himmelhvelven blåså ingen ta dom gikk bort seg og alle tre fekk sjå.


Ja, det var fyrste gongen som julestjerna brann,mens ia har a brønni i alle verdens landog såmmå å som hender er stjerna like stor- du ser a over taket der a Jordmor-Matja bor.

onsdag 19. desember 2007

Endelig juleferie



Siden jeg er student har jeg gleden av å starte juleferien allerde i dag. Det skal jeg jammen nyte. Nå skal huset julepyntes. Ååååå som jeg gleder meg til å pakke frem igjen all den koselige julepynten min. Litt deilig grønnsåpe lukt skal det også bli. Rent og pent. Nå skal det bli jul :o)


Det skal bli deilig med ferie også. Jeg har store planer om mye kos og avslappende dager. Masse deilig mat og snop. Sjokolade....en absolutt favoritt..... jul eller ei ;o) Kanskje en god film eller ti.


Å være student betyr at det spares litt her og der. Det eneste jeg liksom kan forsvare å kjøpe er bøker. Da blir det liksom ingen spørsmål om jeg virkelig tregte den boken. Som hvis jeg kjøper den utrooolig koselige lysestaken, kommer hjem og pynter og ordner litt. også kommer spørsmålet; trengte vi den? Selvfølgelig trengte vi den, for et spørsmål. Her skal ingen krok være mørk. Så derfor har jeg noen lysestaker...Sånn er det bare!! Noen som kjenner seg igjen????

MEN det jeg skulle frem til var vel egentlig at jeg har kjøp boken; Hva skal vi med stjernene nå, skrevet av Olafsen. En bok som jeg tror vil skape mange følelser hos meg. Det blir vel litt feil å si at man gleder seg til en sånn bok, men jeg ser frem til å starte på dne hvertfall.

Når det gjelder julefilmer skal jeg hvertfalll se The Holliday. Den er bare så utrolig søt. Skulle ønske jeg hadde en slik "cottage".


Ha en fin førjulskveld alle sammen.

tirsdag 18. desember 2007

...Jaa så var jeg her da...


I lengre tid har jeg følt meg som en "snikkikker" ettersom jeg har lagt min elsk på alle interiørbloggene som finnes i denne egne verdenen. Jeg har hatt min faste runde hver kveld og gjerne tidlig om morgenen hvis jeg har ventet ekstra på livstegn fra en blogger.

Hele tiden har jeg vurdert nøye frem og tilbake....gang på gang....igjen og igjen. SKAL jeg selv bli en blogger???? Har jeg noe å komme med?? Klarer jeg og legge inn bilder av det som betyr noe for meg?? Vil noen kikke innnom???
Og NÅ er jeg HER..... og jeg har ingen ting å fortelle lenger. Har jeg lagt et for hardt press på meg selv???? Har jeg fått prestasjonsangst???
Jeg kan jo pynte litt :o) ....hvis jeg får til :o) hihihi


Syns det er pyntet så flott i byen jeg bor i.

søndag 16. desember 2007

3. SØNDAG I ADVENT


Jeg prøver igjen
Jammen ikke lett for en "førstegangsblogger" :o) Jeg har skrevet et innlegg før, men tror du jeg fikk det frem på skjermen da????? Neiheiii for det er nok bloggeverdens iboende .......... som tenker at dette skal denne dama jammen få kløne litt ekstra med ja. Så får vi se da om du kan lese dette i dag.
Siden jeg ikke vet hvordan det går i dag heller, så skriver jeg ikke mer. Det er jo ingen vits og legge sjelen i et blogge innlegg som kanskje ikke kommer lenger en på min egen pc :o)
¨Så håper jeg å komme sterkere tilbake en annen dag.

Ønsker alle en god advent søndag.